Hout behandelen

Door het hout van uw meubels te laten behandelen door Te Winkel Group zullen uw meubels wederom stralen. Te Winkel Group is specialist in het reinigen en beschermen van onderdelen op een niet-destructieve wijze. Door onze jarenlange ervaring geniet u bij Te Winkel Group van een optimale service en een perfecte afwerking als u uw hout bij ons laat behandelen.

Hout behandelen is een specialistische klus, waarvoor kennis en ervaring is vereist om een optimaal langdurig resultaat te realiseren. Te Winkel Group werkt bij houtbehandeling met glasparelstralen die ervoor zorgen dat uw hout niet ruw wordt, maar de nerven wel veel duidelijker. Dit levert een langdurig mooi resultaat op. Als u uw hout laat behandelen door Te Winkel Group zullen uw oude meubels een nieuwe uitstraling krijgen als nooit tevoren. U kunt daarna zelf kiezen of u het hout wilt behandelen door middel van boenen, beitsen of lakken.

Te Winkel Group geeft u graag advies over hoe u het hout van uw meubels het beste kunt behandelen. Neemt u hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit is mogelijk door tewinkel@tewinkelgroup.be en via telefoonnummer +32 (0)3 825 48 11.